0242022320 [email protected]

Over

Lerta Techniek

Lerta Techniek werd in 2005 opgericht door John Janssen. De afgelopen jaren maakte het bedrijf een flinke groei door. We verhuisden vanuit de garage naar de werkplaats in Wijchen om later weer te verhuizen naar onze huidige werkplaats aan de Metaalweg in Weurt. Inmiddels beschikken we over een uitgebreid dienstenpakket, waaronder het keuren van elektrische gereedschappen.

Wij zijn dé aangewezen partner voor het vernieuwen en onderhouden van installaties, het oplossen van storingen en het op maat maken van kleine tot middelgrote projecten voor industrie en scheepvaart. Lerta Techniek beschikt over een goed toegeruste werkplaats en twee service auto’s voorzien van alle benodigde gereedschappen en materialen.

U ziet, wij pakken in ons vakgebied alles aan om u een passende oplossing te bieden. Wij nemen u het mechanische deel uit handen, maar evengoed het ijzerwerk dat bij sommige projecten komt kijken. Klanttevredenheid, secuur en degelijk werk en een snelle service zijn kenmerkend voor ons.

N

Thermografie

warmtebeeld van bijvoorbeeld uw schakelkast

N

Kraanbediening

vaste en draadloze bediening aanleggen

N

Bemiddeling

technisch probleem met een leverancier? Wij geven advies

NEN 3140

John Janssen

Jaar ervaring

Vaste klanten

Wilt u gereedschap laten keuren door een gecertificeerd NEN 3140 keurmeester?

Wij bellen u graag terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.